May 22, 2016

От клиентите ни

Karea-site-client-responses

В.Г.: “Пиша ти, за да ти кажа здравей и да ти благодаря, вече от дистанцията на времето… Искам да ти споделя, че с Е.Х. доста често те споменаваме в разговорите ни, с благодарност за подкрепата, която ни оказа. И двете ни спечели, колкото и да сме различни.”

М.С.: “Изключително се възхищавам на хора, които като Вас успяват да мобилизират себе си и другите за един по-добър живот”

Ю.С.: “Изключително се радвам, че успях да попадна на вас в интернет! Вие сте явлението, което от много време търся, а сега се оказва, че ви има, че сте плътни и достъпни и не е трудно да се осъществи контакт с вас! От дълго време се нуждая от компетентен съветник, за да получа правилна за себе си професионална ориентация. Сега, след като подробно се запознах със сайта ви, вярвам, че вие можете да ми помогнете. Чудесно е, че ви има! Още не сме се срещнали, а вече разказах на част от приятелите си за вашата организация. Струва ми се, че бихте могли да подкрепите много хора в техния избор за бъдещи действия. Самопознанието е изключително важен аспект от нашето съществуване и е чудесно, че тук в България някой е съумял така категорично да застане зад отделния човек! Сърдечно ви поздравявам за това!”

Р.Б.: “Искам да ти благодаря за ценните съвети и изводи! Помогнаха ми да видя много неща в нова светлина.”

М.К.: “Благодаря ти още веднъж за всичко, което направи за мен до този момент, което на този етап се явява едно голямо рамо, на което мога да се опра… Нека все повече хора да търсят твоята професионална помощ и подкрепа, за да намерят, ценят и се възползват най-ефективно от своите силни страни!