кампания “Себепознание за по-добри кариерни избори”, Май 2016

Karea-blog-Schein-campaign

През месец Май 2016 година, Кареа продължава ежегодната си кампания “Себепознание за по-добри кариерни избори”.

Целта на кампанията ни е даде повод и начин за допълнително опознаване на нас самите и да осигури знание, което да ни помогне да живеем и правим избори, съобразени повече  с истинското ни аз.

Отново ще посветим един месец на една конкретна система за самопознание, която ползваме в кариерното консултиране и на която вярваме, че може да бъде полезна за опознаването ни и осмислянето на знанието за нас самите.

Тази година продължаваме с мотивационните котви на Едгар Шейн, на които ще посветим целия месец Май.

Какво точно представлява настоящата кампания?
В рамките на месец Май 2016, всеки който има желание, може да разбере, като подарък от Кареа, кои са водещите за него мотивационни котви, според теорията на Едгар Шейн;  да получи описанието им; както и какви условия на работа са лично за него най-подходящи, удовлетворяващи и мотивиращи.

В края на тазгодишната кампания предвиждаме възможност за среща, на която да поговорим за това как конкретно да ползваме знанието за нашите мотивационни котви, дали се променят във времето, как да ги следим, как да въздействаме на работата си така, за да отговаря на нашите водещи котви и т.н. На срещата ще обсъдим и други въпроси, които са възникнали в хората, определили котвите си при тази кампания. Тази среща не е задължителна за участие. Присъствието й е отново подарък и част от кампанията ни.

Успоредно с  това, тук – на блога на Кареа, ще излезе поредица от публикации, представящи теорията (идеята) за мотивационните котви – нейната логика, специфичното за нея и наши прозрения от дългогодишното й ползване (от 2002 г. насам). Също ще публикуваме в блога отговорите на по-често задаваните въпроси от участниците в кампанията, свързани с мотивационните котви, за да бъдат на разположение на всички.

Как да се включите в кампанията?
Всеки, който желае да разбере своите водещи мотивационни котви по Едгар Шейн, е достатъчно да го заяви на office@karea-bg.com или на телефон (0887475410) и да остави контакт, на който да му изпратим въпросника, с който ги определяме. След като получим попълнения въпросник, изчисляваме резултата и изпращаме резултатът и описанието на водещата котва.

След това, в рамките на месеца, всички свързани с получения резултат и описание въпроси, които възникнат в човека, може да бъдат зададени на office@karea-bg.com и ще получат отговор от нас. Въпросите могат да се зададат и на събирането, което ще организираме в края на кампанията.


Надяваме се инициативата да донесе достатъчна полезност на хората, които ще разберат водещите си мотивационни котви, на тези, които ще научат като цяло за теорията за мотивационните котви, а също и на тези, при които инициативата ще е най-общо повод, да се замислят за себе си и живота си, за това как се чувстват и искат ли нещо да променят, за да се чувстват още по-добре.

Остана само да пожелаем успех на тазгодишната инициатива!

P.S. излезе първият пост, свързан с кампанията и мотивационните котви: Кои може да са най-силните ми мотивационни котви по Едгар Шейн?. Разгледайте го – може да се опитате да разпознаете водещите си котви, четейки описанието им в поста.

споделете тази публикация
Share