Нова посока в кариерата ми – курс от 31.01.2018

За трети път стартира курс “Нова посока в кариерата ми”, който помага за това да разгледате различни, подходящи за Вас възможности и да разпознаете измежду тях реализацията за Вас – това е онази реализация (професия, кариера), за която:

• ще имате потенциал;
• ще Ви е интересна;
• ще Ви е приятно да я извършвате;
• ще виждате смисъл в  нея;
• ще допринася за важните за Вас неща.

Работата в група по време на курса, се оказва много силна възможност – като подкрепа и като извор на идеи за всеки един от хората. А ние като водещи, сме щастливи да сме част от процеса – до вас по пътя, да осигуряваме освен ключовото по темите, и допълнителна информация, която възниква като нужда. И така да разгръщаме съдържанието му, за да бъде все по-полезно за настоящите и за следващите участници.

Заповядайте на представянето на курса! – на 12.01.2018 г. или на 17.01.2018 г., от 18:30-19:30 ч., ул. Искър, № 54, ет. 1, офис 1.
На него ще разкажем детайли за курса: какво съдържа, как протича, какво допълнително ще постигнете и получите по време на курса и т.н.
Ще разкажем и за две от нашите любими схеми: схемата за взимане на големите решения в живота и какво следва да знаем за себе си, за да разпознаем работата и като цяло реализацията, която ще обичаме.

За записване за представянето на курса или за уточняващи въпроси: 0887475410 или на office@karea-bg.com

До скоро!

Курсът започва на 31.01.2018 г., 18:30 – 20:00 ч.
Водещи на обучението: Сузана Димитрова и Светлана Мутафчиева
Индивидуален консултант по време на обучението: Светлана Мутафчиева

споделете тази публикация
Share