May 22, 2016

За вас

Karea-site-our-expertise

В Кареа можем да ви подкрепим най-силно и експертно при нужда от избор на най-подходящата за вас професия или извеждане на личното ви призвание / вашата лична мисия. За целта сме разработили авторска система за избор на професия, която прилагаме при дадения човек чрез нашите две основни програми.

Всяка от програмите ни представлява определен брой консултации, самостоятелна работа от ваша страна и техническа работа от наша. Работим само индивидуално чрез провеждане на консултации, които осъществяваме на живо – очи в очи или по скайп / телефон (онлайн кариерно консултиране).

След като, заедно с вас, намерим отговор на въпроса коя е най-подходящата ви професия, можете да разчитате на нас и при осъществяването на своя план за реализиране в нея – чрез подкрепа с информация, материали и споделяне на професионален и личен опит.

А когато сте готови за самата реализация – ние сме насреща с възможността за подкрепа при самото търсене на работа (подготовка на CV, мотивационно писмо, подход за търсене на работа, явяване на интервю, водене на преговори и т.н.) или с напътствия, в случай, че планът ви включва започване на собствен бизнес / свободна практика, чрез нашата подкрепяща програма

Но, всяко нещо по реда си – всичко започва с първата среща.