Избор на професия и развитие на кариерата

здравейте

Добри дошли на сайта на Кареа - организация за избор на професия и развитие на кариерата.
Go to Ако Вие вече сте…

Ако Вие вече сте…

…се реализирали професионално, но продължавате да имате усещането, че нещо липсва. Вярвате, че там някъде все още Ви чака подходящата професия, която да обичате, да Ви носи удовлетворение и да разгърне силните Ви страни.

Go to Ако Ви е неприятно, че…

Ако Ви е неприятно, че…

…пилеете усилията си в неподходящи за Вас професионални дейности. Желанието Ви за работа намалява, поддържането на добро изпълнение Ви коства все повече усилия. Уморени сте.

Go to Може би искате…

Може би искате…

…без повече опити и грешки, да определите коя е подходящата за Вас професия и реализация, за да може следващата промяна в кариерата Ви да е в правилната посока.

Go to Вероятно се нуждаете…

Вероятно се нуждаете…

…от работещ подход, програма и опитна външна подкрепа, с които по-лесно да откриете подходящата професия, както и да вземете решенията, с които да се реализирате в нея.

за кареа

Нека Ви представим Кареа в малко думи и цифри
Първата в България, създадена преди 11 години

Нашата експертност е в търсенето и откриването на най-подходящата за човека професия и в планирането на целенасочено, обмислено и системно реализиране в нея.

Уникалното при нас е авторската ни система за избор на професия, която вече 10 години успешно прилагаме и развиваме. С нейна помощ и опита ни като кариерни консултанти, постигаме по-добър и сигурен резултат.

Бихме могли да сме Ви полезни с нашите програми, в които сме адаптирали системата ни - разработени са за различни хора и специфика. След първата среща решаваме заедно коя би била най-подходящата за Вас.

  • Над 70 завършени проекти за избор на професия и реализиране

  • над 560 консултации свързани с проекти или кампании

  • Над 100 публикации в блога ни и 35 в други издания

  • 10 подарък-кампании за кариерно консултиране с над 130 участника

нашият екип

В Кареа работят понастоящем двама сертифицирани кариерни консултанти по международната система GCDF (Global Career Development Facilitator)

Светлана Мутафчиева

Основател и кариерен консултант
Създадох Кареа като част от личната ми мисия. И досега я приемам за призвание. Гордея се с всеки проект и човек, който си тръгва малко по-уверен и по-целенасочен след общата ни работа. В това е смисълът.

Сузана Димитрова

Ръководител проекти и кариерен консултант
Обожавам работата си, защото е разнообразна, сложна, понякога деликатна, а понякога изисква твърдост, но винаги творческо отношение. Тя ме кара да се уча постоянно.

Отзиви

Вижте какво клиентите ни говорят за общата ни работа

от блога ни

Разгледайте последните ни публикации

свържете се с нас

За по-бърз контакт, можете да ползвате настоящата форма